Bodrum Startpagina

Recente siteactiviteit

Bellen vanuit Turkije

Geplaatst 26 sep. 2010 05:49 door Bert van Scherpenzeel   [ 5 jul. 2012 00:26 bijgewerkt ]
Zakelijk en ook toeristisch gezien wordt er heel veel gebeld tussen Turkije en Nederland of Belgie. Ook denken we aan de families die verspreid over onze landen leven. Dit moet natuurlijk een geweldige inkomstenbron zijn voor de telefoonmaatschappijen.

U zult dit gaan merken als u met uw Nederlandse of Belgische GSM in Bodrum arriveert. Zodra u uw toestel aanzet meldt er zich een telefoonmaatschappij die uw telefoontjes door wil sturen naar huis. Roaming noemen de telefoonmaatschappijen dit. De verrassing komt als u weer thuis bent en de rekening gepresenteerd krijgt.

Ook als je vanuit Nederland of België gebeld wordt op je GSM betaal je op de een of andere manier veel meer. Ook voor Prepay geldt dit. Je GSM bevindt zich virtueel nog steeds in Nederland of België. Je hebt immers een Nederlands of Belgisch nummer. De transportkosten vanaf de Nederlandse of Belgische grens naar Turkije komen altijd voor uw rekening. Ook als u gebeld wordt! De toegerekende kosten zijn erg hoog.

Het is voor u veel goedkoper om in Turkije met een Turkse prepaid telefoonkaart te bellen. Als uw GSM-toestel geen simlock heeft (dus simlock vrij is), kunt u een Turkse prepaid telefoonkaart in uw mobiel gebruiken. Anders koopt u een goedkoop Turks setje (toestel + simkaart)

Door in Turkije een pre-pay simkaart te kopen krijgt u de beschikking  over een Turks telefoonnummer. U kunt dan bellen en gebeld worden binnen Turkije tegen nationale tarieven. Dat betekent dat u ook zeer voordelig vanuit Turkije naar Nederland, België of Duitsland belt. Bellen is in Turkije erg voordelig. Dat ziet u wel. Iedereen om u heen loopt met een GSM aan zijn of haar oor.

De kaarten om je Turkse pre-paid op te waarderen kun je bij bijna elke winkel kopen, en verder bij elke GSM winkel. U moet zich voor de aanschaf van een simkaart legitimeren met uw paspoort. Neem een kopij mee.

KPN GSM abonnementen goedkoop bellen


KPN abonnementen:

Bekijk de update over de nieuwe KPN Mobiel - GSM abonnementen


Als wij in Nederland zijn bellen wij met Simpel.nl:


Een sim kaart van Simpel bestel je eenvoudig. Dit is het voordeligste Sim Only abonnement van Nederland. Dit komt omdat je bij Simpel niet betaalt voor een telefoontoestel, maar alleen voor voordelig bellen.

Comments